Quan va aparèixer al mercat l'any 2016 va ser tot un best-seller. Llavors vaig estar llegint per internet diversos articles i veient els seus vídeos sobre com plegar la roba.
Res a veure amb la màgia que suposa llegir el seu llibre de principi a fi i impregnar-se de la seva filosofia. Segons ella posar ordre i desfer-se de tot el que acumulem no tan sols ens facilitarà la vida sinó que ens la canviarà.
I és que tot es basa en un principi molt simple: el que t'envolta et provoca "l'espurna de l'alegria"? El que hi ha a la teva vida "et fa feliç"? O simplement està allà per acumulació, per desídia, per racaneria, per sentimentalisme?
Et recomano que el llegeixis. I com que aquesta setmana torna a fer fred de valent, et deixo amb una sopa russa a base de remolatxa que segur que et farà entrar en calor.
Ingredients
* 2 remolatxes grans
* 2 pastanagues
* 1 ceba
* 1 nap
* 1 xirivia
* 1 porro* 3 cullerades de salsa de tomàquet
* Sal, pebre negre i pebre vermell dolç de la Vera
* Crema agra o iogurt grec (opcional)
Preparació
1. Tallem ben petites totes les verdures
2. Comencem per sofregir una mica la ceba.
2. Comencem per sofregir una mica la ceba.
3. Després hi afegim la pastanaga, el nap i la xirivia. A continuació el porro.
4. Daurem les verdures a foc viu. Després hi afegim les remolatxes, deixem que faci una mica de xup-xup.
5. Tot seguit afegim la salsa de tomàquet, la sal i els pebres. Ho remenem a foc viu uns 5 minuts.
5. Hi aboquem 2 litres d'aigua i deixem que bulli durant 1,5 o 2 hores a foc lent, fins que les verdures estiguin toves.
5. Tot seguit afegim la salsa de tomàquet, la sal i els pebres. Ho remenem a foc viu uns 5 minuts.
5. Hi aboquem 2 litres d'aigua i deixem que bulli durant 1,5 o 2 hores a foc lent, fins que les verdures estiguin toves.
Consells
Aquesta sopa es pot fer amb qualsevol verdura que tinguem a mà. També se li poden afegir les fulles de la remolatxa o col o bledes. Tradicionalment a Rússia es serveix acompanyat de crema agra, a mi personalment no m'agrada. El que sí m'agrada és que tingui un puntet de picant, el pots aconseguir fàcilment sent generosa amb el pebre.
Dietes
Aquesta recepta és compatible amb:
Dieta alcalina
Dieta amucosa (SCDA)
Dieta amucosa (SCDA)
Dieta paleo
Dieta vegetariana
Dieta vegana
Sense gluten
Sense lactosa
Whole 30
Sense gluten
Sense lactosa
Whole 30
Enllaços