Ingredients
* 200 g de sucre bru (3/4 de tassa)
* 4 ous L
* 200 ml d'oli (3/4 de tassa)
* 1 pessic de sal
* 250 g de farina de blat comú o de tot ús (2 tasses)
* 1 culleradeta de canyella mòlta
* ½ culleradeta de nou moscada ratllada
* 16 g de llevat químic o pols de coure (1 cullerada)
* 300 g de pastanaga ratllada (2 tasses)
Opcional
* 50 g de panses (1/4 de tassa)
* 100 g de nous (1/2 tassa)
Preparació
* Preescalfar el forn a 200 graus
1. Barregem el sucre i els ous
2. Afegim l'oli i la sal i remenem bé
3. Apart, barregem la farina, el llevat, la nou moscada i la canyella. Ho passem pel cedàs i ho afegim a la massa.
4. Ratllem la pastanaga ben fina i l'afegim a la massa.
5. Si volem posar fruits sècs, els afegim un cop està tot ben remenat.
5. Si volem posar fruits sècs, els afegim un cop està tot ben remenat.
6. Llustrar el motlle amb oli i afegir la massa.
7. Coure a 170 graus durant 30 minuts.
Consells
Dietes
Aquesta recepta és compatible amb:
Dieta vegetariana
Sense gluten (amb farina sense gluten)
Sense lactosa
Sense lactosa
Més informació
Ana recetas y más:
https://www.youtube.com/watch?v=haCpt-y_Rvk&t=117s