26. Pastís de pastanaga

  


Ingredients
200 g de sucre bru (3/4 de tassa)
4 ous L
200 ml d'oli (3/4 de tassa)
1 pessic de sal

250 g de farina de blat comú o de tot ús (2 tasses)
1 culleradeta de canyella mòlta
½ culleradeta de nou moscada ratllada
16 g de llevat químic o pols de coure (1 cullerada)

300 g de pastanaga ratllada (2 tasses)

Opcional
50 g de panses (1/4 de tassa)
100 g de nous (1/2 tassa)



Preparació
Preescalfar el forn a 200 graus
1. Barregem el sucre i els ous
2. Afegim l'oli i la sal i remenem bé
3. Apart, barregem la farina, el llevat, la nou moscada i la canyella. Ho passem pel cedàs i ho afegim a la massa.
4. Ratllem la pastanaga ben fina i l'afegim a la massa.
5. Si volem posar fruits sècs, els afegim un cop està tot ben remenat.
6. Llustrar el motlle amb oli i afegir la massa. 
7. Coure a 170 graus durant 30 minuts.

Consells

Dietes
Aquesta recepta és compatible amb:
Dieta vegetariana
Sense gluten (amb farina sense gluten)
Sense lactosa 


Més informació
Ana recetas y más:
https://www.youtube.com/watch?v=haCpt-y_Rvk&t=117s

També et pot interessar:

............