Ingredients
* 3 patates
* 1 moniato
Salsa
* 2 cullerades de maionesa
* 1 cullerada de kepchup
* 1 cullerada de salsa romesco
* 1 cullerada d'oli picant
* Pebre vermell picant
Preparació
1. Rentem i tallem les patates amb pell a la mida que ens agradi. Les assequem bé amb un drap.
2. Escalfem l'oli en una paella gran. Quan està calent, tirem les patates amb cura i les removem bé que no quedi cap part seca.
3. Rentem i tallem el moniato amb pell a la mida que ens agradi. L'assequem bé amb un drap i l'afegim a les patates.
4. Esperem que agafin color i voltegem.
5. Quan estiguin daurades les traiem del foc i les escorrem bé sobre paper absorvent.
5. Quan estiguin daurades les traiem del foc i les escorrem bé sobre paper absorvent.
6. Just quan anem a servir-les hi afegim tots els ingredients de la salsa, un a sobre de l'altre en l'ordre que estan
7. Servim de seguida.
Consells
Les mides de les salses són orientatives, les podem adaptar als nostres gustos.
Dietes
Aquesta recepta és compatible amb:
Dieta vegetariana
Dieta vegana (amb maionesa vegana)
Sense gluten
Sense lactosa (amb maionesa sense lactosa)
Sense lactosa (amb maionesa sense lactosa)
Més informació
